مشخصات محصول:

استفاده از محیط کشت بایل اسکولین آگار روشی مناسب برای تشخیص انتروکوک ها از دیگر گروه های استرپتوکوک به شمار می رود زیرا این محیط کشت حاوی اسکولین و صفراست. محیط کشت بایل اسکولین همچنین برای تفکیک گونه های انتروباکتر، کلپسیلا، اشرشیاکلی نیز استفاده می شود. استرپتوکوک ها در حضور صفرا می توانند رشد کند و لیز شوند. اگر باکتری های موجود در محیط کشت اسکولین را به گلوکز و اسکولتین هیدرولیز کند، اسکلوتین می تواند با یون های آهن موجود در محیط ترکیب شده و به رنگ سیاه در آیند.

ویژگی های محیط کشت بایل اسکولین آگار

  • حاوی اسکولین و صفرا
  • رشد انتروکوک ها در حضور صفرا

کاربردهای محیط کشت بایل اسکولین آگار

  • شناسایی انتروکوک ها از سایر استرپتوکوک ها
نظرات دوستان