مشخصات محصول:
استفاده از محیط کشت بایل اسکولین آگار روشی مناسب برای تشخیص انتروکوک ها از دیگر گروه های استرپتوکوک به شمار می رود زیرا این محیط کشت حاوی اسکولین و صفراست. محیط کشت بایل اسکولین همچنین برای تفکیک گونه های انتروباکتر، کلپسیلا، اشرشیاکلی نیز استفاده می شود. استرپتوکوک ها در حضور صفرا می توانند رشد کند و لیز شوند. اگر باکتری های موجود در محیط کشت اسکولین را به گلوکز و اسکولتین هیدرولیز کند، اسکلوتین می تواند با یون های آهن موجود در محیط ترکیب شده و به رنگ سیاه در آیند.
ویژگی های محیط کشت بایل اسکولین آگار
- حاوی اسکولین و صفرا
- رشد انتروکوک ها در حضور صفرا
کاربردهای محیط کشت بایل اسکولین آگار
- شناسایی انتروکوک ها از سایر استرپتوکوک ها