مشخصات محصول:

محیط کشت BGA که به نام محیط برلیانت گرین آگار (Briliant Green Agar) نیز شناخته می‌شود، محیطی باقدرت انتخابی بالا برای جداسازی گونه‌های باکتری سالمونلا به‌غیراز گونه سالمونلا تایفی از گوشت، مواد غذایی و سایر نمونه‌ها می‌باشد. محیط کشت میکروبی BGA، برای اولین‌بار به‌عنوان یک محیط افتراقی انتخابی برای گونه‌های سالمونلا توسط Kristensen و همکارانش معرفی شد تا یک محیط کشت غنی انتخابی برای جداسازی سالمونلا از مدفوع و سایر مواد پاتولوژیک، مواد غذایی و لبنی باشد. همچنین با اضافه نمودن یک گرم سولفاپیریدین به یک لیتر از این محیط نیز احتمال جداسازی سالمونلا بیشتر می‌گردد. این محیط برای سالمونلا تیفی یا گونه‌های شیگلا طراحی نشده است. اجزای تشکیل‌دهنده محیط (BGA) از: عصاره مخمر- پروتئوز پپتون – لاکتوز – سوکروز – سدیم کلرید – فنول رد – برلیانت گرین – اگار، تشکیل شده است. عصاره مخمر، ویتامین‌هایی لازم برای رشد باکتری‌ها را در محیط فراهم می‌کند و NaCl تعادل اسمزی محیط را حفظ می‌کند. لاکتوز و ساکارز نیاز به کربوهیدرات محیط رفع می‌کنند، برلیانت گرین (BG) مهارکننده باکتری‌های گرم مثبت و بیشتر گرم منفی‌ها به‌غیراز سالمونلا است و فنول رد شاخص pH بوده که پس از اسیدی شدن به دلیل تخمیر لاکتوز و یا سوکروز، زردرنگ می‌شود (کلنی E.coli) و پس از قلیایی شدن قرمز تیره می‌شود (کلنی Salmonell).

آماده‌سازی محیط کشت BGA

  • ۵۰ گرم از پودر محیط را در ۱ لیتر آب مقطر حل کرده و کاملاً مخلوط کنید.
  • محیط را به مدت ۱ دقیقه بجوشانید تا کاملاً حل شود.
  • محیط کشت را در دمای ۱۲۱ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه اتوکلاو کنید.

شرایط نگهداری 

پودر محیط داخل قوطی کاملاً دربسته و در دمای زیر ۳۰ درجه سانتی‌گراد و محیط آماده در دمای ۸-۲ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. بهترین زمان استفاده تا قبل از تاریخ انقضای درج شده بر روی برچسب محصول.

نظرات دوستان