مشخصات محصول:

محیط کشت مک کانکی آگار برند کیولب محیط انتخابی است که برای جداسازی و تعیین هویت باکتری های گرم منفی می باشد.

معرفی محصول

  • محیط کشت مک کانکی آگار ( مکانکی آگار ) (Macconkey agar)
  • حجم 500 گرم
  • برند QUELAB
  • ساخت کانادا

کاربرد محیط مک کانکی آگار برند کیولب

  1. جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای
  2. تمایز باکتری های گرم و منفی لاکتوز مثبت و لاکتوز منفی
  3. جداسازی پاتوژن های کلی فرم روده ای در آب، لبنیات و نمونه های بیولوژیکی

محدودیت های محیط کشت مکانکی آگار

  1.  عدم رشد یا رشد ضعیف برخی از سویه های میکروبی
  2.  قرار گرفتن پلیت های حاوی محیط مک کانگی آگار در انکوباتور با افزایش دی اکسید کربن منجر به کاهش رشد برخی از سویه های باکتری های گرم منفی می شود . 
  3.  رشد برخی از گونه های پروتیوس در محیط کشت .
نظرات دوستان