مشخصات محصول:
محیط مک کانکی دارواش یک محیط کشت افتراقی انتخابی بوده که برای جداسازی و تشخیص گونه های انتروباکتریاسه مورد استفاده قرار میگیرد. از این محیط کشت برای جداسازی باسیل های گرم منفی و روده ای و نیز تفکیک آن ها بر اساس تخمیر لاکتوز استفاده میشود.
این محیط کشت حاوی :
- نمک های صفراوی (برای جلوگیری از رشد اکثر باکتری های گرم مثبت)
- رنگ کریستال ویوله (مهار برخی از باکتری های گرم مثبت)
- رنگ نوترال رد (معرف تخمیر لاکتوز)
ویژگی های محیط کشت مک کانکی (MAC) دارواش
- به دلیل وجود کریستال ویوله و نمک های صفراوی از رشد باکتری های گرم مثبت جلوگیری می شود.
- لاکتوز تنها منبع کربوهیدرات محیط است.
- اندیکاتور محیط نوترال رد بوده و در pHهای پایین قرمز میشود.
نظرات دوستان
دارواش