مشخصات محصول:

لیزین آیرون آگار یا LIA ، یک محیط متمایز است که برای تشخیص و تمایز باکتری‌هایی که قادر به کربوکسیله کردن لیزین و یا تولید سولفید هیدروژن هستند از  سایر باکتری‌ها استفاده می‌شود.

هضم آنزیمی ژلاتین (۵ گرم)، عصاره مخمر (۳ گرم)، دکستروز (۱ گرم)، ال – لیزین (۱۰ گرم)، سیترات آمونیوم آهن (۰٫۵ گرم)، تیوسولفات سدیم (۰٫۰۴ گرم)، بروموکرزول بنفش (۰٫۰۲ گرم) آگار (۱۳٫۵ گرم)، در ۱۰۰۰ میلی لیتر، pH 6.7 .

پپتون و عصاره مخمر مواد مغذی ضروری را فراهم می‌کنند. دکستروز منبع کربوهیدرات قابل تخمیر است. سیترات آمونیوم فریک و تیوسولفات سدیم شاخص‌های تشکیل H2S هستند. در کشت‌هایی که سولفید هیدروژن تولید می‌شود، تولید سولفید آهن باعث سیاه شدن محیط می‌شود.

نظرات دوستان

این ژن