مشخصات محصول:

محیط کشت بروموکروسول پرپل آزاید براث یک محیط کشت پودری است که محیطی مناسب برای تایید حضور استرپتوکوک‌های مدفوعی در آب و فاضلاب می‌باشد.
انتروکوک‌ها، زیرمجموعه‌ای از استرپتوکوک‌های مدفوعی، از شاخص‌های ضروری کیفیت آب برای ارزیابی آلودگی هستند. انتروکوک‌ها توزیع گسترده‌ای داشته و در زیستگاه‌های مختلفی یافت می‌شوند. بخش انتروکوکی در گروه انترپتوکوکوس و گروه استرپتوکوک مدفوع یک ‌اندیکاتور میکروبی ارزشمند است که جهت تخمین میزان آلودگی آب‌های سطحی به کار گرفته می‌شود. پس از آزمایش مقدماتی با AZIDE DEXTROSE BROTH در تجزیه و تحلیل باکتریولوژیکی آب به عنوان تاییدکننده‌ حضور انتروکوک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این محیط دارای دکستروز (D-glucose) به‌عنوان منبع کربن قابل تخمیر و بروموکرزول بنفش به‌عنوان یک اندیکاتور یا شناساگر در محیط است. تغییر رنگ محیطی از بنفش تا زرد، نشانگر تخمیر دکستروز و تولید اسید پس از تخمیرشدن دکستروز است. تغییر رنگ محیط به زرد با کدورت نشان‌دهنده رشد انتروکوک‌ها است. باتوجه ‌به Hajna، تخمیر انتروکوک دکستروز با اضافه کردن گلیسرول بهبود می‌یابد. تریپتون و عصاره مخمر، ترکیبات نیتروژن‌دار، گوگرد و زنجیره طولانی آمینواسید و مواد غذایی را فراهم می‌کند. سدیم کلرید تعادل اسمزی محیط را حفظ می‌کند. آزید سدیم از حضور باکتری‌های فلور نرمال روده‌ای چلوگیری می‌کند.

ویژگی‌ها

  • محیط کشت پودری
  • مطابق با Hajna and Perry (1943)
  • سایر ویژگی‌ها به همراه مواد موجود در محیط در کاتالوگ محصول قابل مشاهده است.

کاربردها

  • برای تایید حضور انتروکوکسی‌ها، به ویژه در آنالیزهای میکروبیولوژیکی آب، مطابق با Hajna and Perry (1943)
  • برای شناسایی نمونه‌ آب بعد از تست آن توسط آزاید دکستروز براث
  • توسط APHA جهت شمارش استرپتوکوکی‌ها با استفاده از تکنیک MPN

آماده­ سازی محیط

  • قوطی حاوی محیط کشت را به خوبی تکان دهید. میزان 36 گرم از پودر را در 1 لیتر آب مقطر حل کنید.
  • به مدت 15 دقیقه در دمای 115 درجه سلسیوس اتوکلاو کنید.
  • آزاید ماده ای سمی است. در هنگام کار و استفاده از پودر از تجیهزات ایمنی مانند ماسک، دستکش و عینک مناسب استفاده کنید.

کنترل کیفی

  • ظاهر محیط دهیدراته: زرد کم رنگ یا بژ، پودر، یکنواخت و هموژن
  • ظاهر محیط آماده: رنگ ارغوانی، محلول شفاف بدون رسوب

شرایط نگهداری

  • پودر محیط داخل قوطی کاملا در بسته و در دمای زیر 30 درجه سلسیوس نگهداری شود.
  • محیط آماده در دمای 2-8 درجه سلسیوس نگهداری شود.
  • بهترین زمان استفاده تا قبل از تاریخ انقضای درج شده بر روی برچسب محصول است.
نظرات دوستان