مشخصات محصول:

یکی از عوامل فساد غذا های کنسرو شده وجود میکروارگانیسم باسیلوس کواگولانس یا همان باسیلوس ترمواسیدورانس است. این باکتری به طور معمول در خاک یافت می شود اما می توان آن را در کنسرو گوجه فرنگی و یا برخی محصولات لبنی نیز یافت. محیط کشت TAA بایومارک یک محیط کشت مناسب برای شناسایی این میکروارگانیسم است که در آزمایشگاه ها بسیار پرکاربرد است.

ویژگی محیط کشت TAA 

  • محیط کشت مناسب برای شناسایی باکتری باسیلوس ترمواسیدورانس
  • مشاهده کلنی های زرد تا سفید رنگ در صورت آلوده بودن نمونه

کاربرد محیط کشت TAA 

  • شناسایی باسیلوس ترمواسیدورانس موجود در کنسرو مواد غذایی
نظرات دوستان