مشخصات محصول:

محیط کشت Orange Serum Broth برای پرورش و شمارش میکروارگانیسم های مرتبط با فساد مرکبات به کار گرفته می شود میکروارگانیسم های مانند کشت لاکتوباسیل و سایر ارگانیسم های اسیدی و قارچ های بیماری زا.

میوه ها به طور کلی اسیدی هستند و مقادیر pH آنها تقریباً از 2.4 برای آبلیمو تا 4.2 برای آب گوجه فرنگی می باشد.
این مقدارPH کم  دراین مواد غذایی باعث انتخابی شدن محیط برای مخمر ، کپک ها و چند گروه از باکتری های اسیدی می شود. میکروارگانیسم بزرگترین اهمیت در آب مرکبات باکتری های اسید لاکتیک و در درجه اول گونه های لاکتوباسیلوس و لکونوستوک ، مخمر را دارند بیشترین فساد میکروبی  آب میوه ها و مرکبات بیشتر به دلیل میکروب های اسیدی مانند باکتری های اسید لاکتیک است و مخمر باکتریهای اسید لاکتیک شامل لاکتوباسیلوس فرمنتوم  L.plantarum و Leuconostoc mesenteroides هستند.

محیط کشت اورنج سرم براث برای کشت لاکتوباسیل و سایر ارگانیسم های اسیدی توصیه می شود. مرداک وبروكاو براث مطالعاتي در زمينه كنترل بهداشتي فرآوري كنسانتره هاي مرکبات از Broth Serum Broth استفاده كردند. هیز وReister  مایع سرم پرتقال  pH 5.5 را توصیه کرد که از آن زمان به عنوان یک ماده کنترل از طرف صنعت مرکبات پذیرفته شده است.

نظرات دوستان