مشخصات محصول:
محیط کشت اوره براث – Urea Broth مناسب تمایز گونههای پروتئوس از گونههای سالمونلا و شیگلا و برای تشخیص عفونتهای رودهای مورداستفاده قرار میگیرد. نکته حائز اهمیت اینجاست که باکتریهای رودهای باسیلی گرم منفی قادر به استفاده از اوره به علت کم بودن مواد مغذی و ظرفیت بالا بافر در این محیط نیستند.
اهمیت استفاده از کنترل منفی در محیط کشت Urea Broth
محیط اوره براث به دلیل استفاده از اوره قلیایی میشود. این امر در طی انکوباسیون سبب آزادشدن آمونیاک میشود که باعث صورتی – قرمزشدن محیط میشود. همچنین استفاده از پروتئین ممکن است باعث بالارفتن pH شود (ناشی از هیدرولیز شدن پروتئین و اضافهشدن اسیدآمینه) که باعث واکنش مثبت کاذب محیط میشود. ازاینرو از یک محیط بدون اوره بهعنوان کنترل منفی برای رد کردن نتایج مثبت کاذب استفاده میشود.