مشخصات محصول:
محیط کشت راپاپورت واسیلیادیس براث (RVS) برای جداسازی و شناسایی باکتری سالمونلا از مواد غذایی و گوشت و آب استفاده میشود. این محیط در صورتی که به صورت پودری باشد، باید در جای خشک و در دمایی بین 15 تا 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود، و اگر به صورت محلول آماده شده باشد، باید بین 2 تا 8 درجه سانتی گراد و به در محیط تاریک نگهداری شود.
ویژگی محیط کشت RVS
- انحلال پذیر در آب
- ترکیب پپتون و برخی نمکهای معدنی
- بوی مشخصهای ندارد
- رنگ سبز آبی تیره
- محیط کشت اسیدی
کاربرد محیط کشت RVS
- مناسب برای شناسایی، جداسازی و شمارش باکتری سالمونلا
نظرات دوستان