مشخصات محصول:

محیط کشت راپاپورت واسیلیادیس براث (RVS) برای جداسازی و شناسایی باکتری سالمونلا از مواد غذایی و گوشت و آب استفاده می‌شود. این محیط در صورتی که به صورت پودری باشد، باید در جای خشک و در دمایی بین 15 تا 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود، و اگر به صورت محلول آماده شده باشد، باید بین 2 تا 8 درجه سانتی گراد و به در محیط تاریک نگهداری شود.

ویژگی محیط کشت RVS

  • انحلال پذیر در آب
  • ترکیب پپتون و برخی نمک‌های معدنی
  • بوی مشخصه‌ای ندارد
  • رنگ سبز آبی تیره
  • محیط کشت اسیدی

کاربرد محیط کشت RVS

  • مناسب برای شناسایی، جداسازی و شمارش باکتری سالمونلا
نظرات دوستان